Akhir Sebuah Cerita

Asalé lemah balik nang lemah.
Asalé gak kenal lumrah balik gak kenal.
Mayapada kuwi ora nyata.
Ra perlu dadi reridu ing rasa.

Ono mangsané lebur musna binasa.
Jeroning ati kudu bisa legawa.
Nadyan angél tetep kudu bisa.
Ra perlu gela opo manéh lali jiwa.

0 coretan kamu:

Posting Komentar