The Power Of Beras

Senin wingi kancaku isuk-isuk matane ketok ngantuk, awake lemes sajak kekeselen. Tak takoni jare ra turu sewengi, goro-goro sirahe ngelu amergo hapene Polytron Zap 6 Power lagi patang wulanan olehe tuku anyar, dicemplungake bojone nang kolah (bak mandi) urip-urip.
Hapene matek total, barange tak cekel isuk kuwi ijeh kroso anyep lan ono hawane teles. Dekne njur takon ngono kuwi iso garansi gak?
Tak jawab wae ora iso, soale nek kecemplung banyu tetenger banyune mesti malih werna.

Tak saranke ora usah didandakke disik, tak kon gowo mulih wae,  trus hapene lebokake nang pedaringan adah beras njuk diurug beras. Jarke telung dina, trus lagi didudah jajal uripke meneh.

Kancaku setengah ora percoyo mbi omonganku. Tapi malem Selasa akhire hapene jajal dikubur nang pedaringan diurugi beras.

Lha sore iki mau dekne ngirimi aku layang cekak, ngabari yen hapene wes didudah trus gelem urip meneh. 😂😂😂


Sumber gambar: Mediaseluler.com

0 coretan kamu:

Posting Komentar