Senja Makin Merah

Sore sore ndekem nang kamar.
Plonga plongo gak weruh karepe ati.
Weteng luwe tapi ra doyan mangan.
Keganggu pikir gojek nang ati.

Esemmu pancen hebat tenan.
Nadyan adoh,ati tansah kelingan.
Duh biyung kuwi lho sing angreridu ati.
Bocah ayu kang gawe angel turuku.

Tambah sore tambah ngantuk.
Pengen turu tapi raiso merem.
Ayang-ayangmu nang ngarep mata.
Esemmu nelesep nang jeroning ati.

Tapi awakmu gak jelas nang ndi..

0 coretan kamu:

Posting Komentar